OM OS

Hvordan startede det hele?

Aarhus Kammermusikfestival startede tilbage i 2019 og blev skabt af unge passionerede musikere med tilknytning til det aarhusianske musikliv. Hele idéen startede da Tony studerede i Sverige og var på en kammermusikfestival derovre. Fællesskabsfølelsen som blev skabt gennem musikken på festivalen, ville han gerne give tilbage til sin elskede hjemby Aarhus, hvor han har haft sin musikalske opvækst. Han følte der manglede en klassisk kammermusikfestival i byen som ville bygge broer, og valgte derfor at forene Musikhuset, konservatoriet og musikskolen hvor man både præsenterede de internationale stjerner sammen med de unge fremadstormende talenter. Alt sammen i hjertet af Aarhus.


Et stort planlægningsarbejde blev påbegyndt og kort tid efter kom et festivalteam op at stå og består i dag Tony, Lea og Magnus.
Kunstnerisk med-planlægger

Festivalleder

LEA HAN

Afvikling 

Samarbejder

Bag festivalen

Festivalteamet består af koncertpianist Tony Nguyen, koncertpianist Lea Han og dirigent/komponist Magnus Plejdrup som alle tre brænder for udbredelsen af den klassiske musik. 

Tony er festivalens leder. Magnus hjælper med at lægge festivalens program og Lea står for vores sociale medier og hjælper til festivalproduktionen. 

Matias tager sig godt af publikum og præsenterer alle festivalens koncerter. Han har været med siden 2021.


Malte er vores dygtige fotograf som foreviger alle vores øjeblikke. Malte har været med siden 2020.


Klavs står for al vores videoproduktion og har været med siden 2020.


Trine er vores illustrator og står for den grafiske identitet. Hun er med for første gang i år.


Konferencier: Matias Vestergård

Fotograf: Malte Bülow

Video: Klavs Kehlet

Illustration: Trine Habekost


TRINE HABEKOST

MALTE BÜLOW

JÚLIA SALAS

KLAVS 

KEHLET

MATIAS VESTERGÅRD